Digitale tjenester

Filmoteket

Film

Filmoteket er bibliotekenes filmtilbud som gjør det enkelt for deg å låne film med lånekortet ditt, uten at du trenger å oppsøke biblioteket.

 

Første gang du er inne på Filmoteket, må du opprette en profil med lånekortet ditt og PIN-kode som er koblet til ditt nasjonale lånekort. Opprett bruker her.

Det blir stadig lagt til nye titler.

Filmtjenesten er utviklet i tett samarbeid med bibliotekene og leveres og driftes av Norgesfilm AS.

Pressreader

Aviser og magasiner

Med Pressreader kan du lese i både lokale, nasjonale og internasjonale aviser og blader, på mobil, nettbrett eller på PC.

 

Hvordan få tilgang?

For at du skal få glede av Pressreader, uten at det koster deg noe, må du innom en HotSpot. Med HotSpot menes et Wifi -nettverk som betaler for løsningen for at du skal få tilgang. Åpne appen Pressreader eller gå inn på www.pressreader.com når du er pålogget Internett på biblioteket for å aktivere tilgangen. Alle folkebibliotekene i Vestfold og Telemark har en slik HotSpot, også Nome bibliotek. Både på Ulefoss og i Lunde.

 

Hjemmesiden  Google play 

 

Hvor lenge har jeg tilgang?

Etter at du har vært innom Pressreader via nettet til biblioteket, har du tilgang hjemmefra i 7 dager. Om du ønsker å benytte deg av Pressreader gratis utover de 7 dagene, må du innom bibliotekets nett på nytt for å aktivere tilgangen for 7 nye dager.

 

Bookbites

E-bøker og e-lydbøker

Bookbites er en app som gir deg mulighten til å låne opptil 3 e-bøker/lydbøker av gangen. For å komme i gang trenger du ditt nasjonale lånekort og PIN-koden (fire siffer) som er koblet til kortet.

 

Trykk her for å laste ned Bookbites om du har Iphone.

Trykk her for å laste ned Bookbites om du her en Andriod telefon.

Translate »